vineri, 30 noiembrie 2007

Targul cadourilor de iarna

Pentru cei care asteapta cu nerabdare venirea sarbatorilor, mai ales cumpararea cadourilor, va anunt deschiderea a trei dintre cele mai importante locatii de unde puteti cumpara cadouri de Craciun sau Sf Nicolae.

Targul cadourilor de iarna de la Sala Dalles - Bucuresti
Expozitia de Craciun de la sala Dalles va fi deschisa si in acest an in periodata 30 noiembrie - 24 decembrie pentru a le oferi celor care-i vor calca pragul cadouri alese si o atmosfera autentica de iarna. Intrarea este libera.

Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman
In zilele de 30 noiembrie, 1 şi 2 decembrie, între orele 10 si 18 Muzeul Taranului Roman gazduieste un targ de cadouri traditionale.

Targul Rom-Antique
Targul se afla la cea de-a XXVII-a editie si se desfasoara in perioada 1-2 decembrie intre orele 10-18. Pentru iubitorii de arta, aici veti putea gasi aproximativ 70 de galerii de arta si colectionari particulari.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.